ΙΣΧΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΣΧΟΛΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΩΤΕΡΟ Η ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥΣ.

ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ Η ΣΤΥΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΤΑ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΣΤΥΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΕΝΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ (ΜΑΘΗΤΗΣ) ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΣΕΩΣ ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΝΙΜΟ (ΠΛΕΟΝ). ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΧΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΕΙΣΑΓΩΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΣΧΟΛΗ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΦΟΙΤΟΥΣΕ ΕΠΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΟΛΗ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΘΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΟΤΑΝ Η ΣΤΥΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΠΕΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

ΜΕ ΤΟ Φ. 300/198/01//11-12-2001 ΤΟ ΓΕΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΝ ΤΟ Φ. Β3/3273/8-11-2001 ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Ν. 2913/01 (ΦΕΚ 102Α) ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Υ[ΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 2 ΕΩΣ 4% ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΒΑΘΜΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΔΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΤΥΧΙΟΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΣΧΟΛΩΝ ΔΙΕΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΕ.
ΕΑΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΘΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΥΠΕΡΔΙΕΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΕΤΗ ΚΥΚΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΟΧΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΥΠΕΡΔΙΕΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΕΙ, ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΕΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥ, ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔ ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΛΕΥΣΤΗ ΕΧΕΙ ΟΜΟΙΩΣ ΙΣΧΥ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟ ΑΕΙ ΤΟ ΕΚΓΡΙΝΕΙ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΙΣΧΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΝΑΙ ΜΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ, ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΛΕΥΣΤΗ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ Η ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΦΕΚ 102Α, 23-5-2001, ΑΡΘΡΟ 19, ΠΑΡ.5
ΦΕΚ 147Α, 26-9-1991, ΑΡΘΡΟ 3
ΦΕΚ 346Β, 2-7-1987, ΑΡΘΡΟ 2, ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΘΡΟ 9, ΠΑΡ.1
ΦΕΚ 210Α, 28-9-1989, ΑΡΘΡΟ 1 (ΑΡΘΡΟ 2, ΠΑΡ.1, ΑΡΘΡΟ 5, ΑΡΘΡΟ 9, ΠΑΡ.1), ΑΡΘΡΟ 3, ΠΑΡ1Β-Γ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ 5
ΚΑΘΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΝΑΦΕΡΘΕΝ ΕΓΓΡΑΦΟ Β3/3273/8-11-2001 ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΛΥΕΞΟΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΟΡΦΩΣΗΣ.
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΔ/ΓΕΝ (3-5/79), ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ. ΤΟ ΕΑΠ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ… ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΟΙΤΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΤ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΦΟΙΤΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ. ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΜΔ/ΓΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ. ΟΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΝ.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, Η ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: