ΣΥΣΜΕΔ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <!– @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-top: 0.49cm; margin-bottom: 0.49cm } –>

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητές συναδέλφισσες – Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας γνωρίζεται ότι:

α. Την 29-5-2008, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, κατέθεσε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (τμήμα εκουσίας δικαιοδοσίας) αίτηση κατά του «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ζητώντας την αναστολή εκτελέσεως της υπ΄ αριθμ. 1575/2008 αποφάσεως, με την οποία αναγνωρίστηκε η ίδρυση του αυτού αστικού σωματείου, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της εφέσεως, που ο ίδιος άσκησε σε βάρος του σωματείου αυτού, την 23-5-2008.

β. Προς ενίσχυση του ως άνω Εισαγγελέα ασκήθηκε πρόσθετη παρέμβαση κατά του «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» από το Ελληνικό Δημόσιο, που εκπροσωπείται νόμιμα από τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, δια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ).

γ. Την 23-6-2008 εκδικάσθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (τμήμα εκουσίας δικαιοδοσίας – ασφαλιστικά μέτρα) η ως άνω αίτηση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και εκδόθηκε η υπ΄ αριθμ. 7806/19-9-2008 απόφασή του, σύμφωνα με την οποία απορρίφθηκε η αυτή αίτηση του ως άνω Εισαγγελέα ως και η πρόσθετη προαναφερθείσα παρέμβαση.

Κατόπιν των ανωτέρω επανέρχεται σε ισχύ η υπ΄ αριθμ. 1575/2008 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (τμήμα εκουσίας δικαιοδοσίας) και επαναλειτουργεί το αστικό σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: